Πρωτοποριακή ιδέα με «IFMA Classes» στα Diamond Camp σε Αθήνα και Κρήτη!

Πρωτοποριακή ιδέα με «IFMA Classes» στα Diamond Camp σε Αθήνα και Κρήτη!

jh888

Σε μία πολύ έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα για το Muaythai προχώρησε η ομάδα του «Diamond Camp» στις σχολές σε Αθήνα και Κρήτη !

Έβαλαν μέσα στο πρόγραμμα και στις διδακτικές ώρες των σχολών τους τις… IFMA classes!

Τι πάει να πει αυτό;

Εξειδικευμένες ώρες κατά τις οποίες οι μαθητές των σχολών θα διδάσκονται το αγωνιστικό στυλ και την αγωνιστική κουλτούρα που επικρατεί στα Πανελλήνια και Παγκόσμια πρωταθλήματα που διεξάγονται με τους κανονισμούς της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muaythai, αλλά και της αναγνωρισμένης από την Ολυμπιακή επιτροπή IFMA.

diamond-camp-111999

Έτσι προσφέρουν στους μαθητές τους την μέγιστη δυνατή εκπαίδευση κάτω από τις καλύτερες ρεαλιστικές συνθήκες με απώτερο σκοπό και στόχο οι μαθητές τους να μπορούν αποτελεσματικότερα να διεκδικήσουν διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος στο αγωνιστικό στυλ του αθλήματος του Muaythai και συνάμα να κερδίσουν μόρια ή και την άνευ εξετάσεων εισαγωγή τους σε οποιαδήποτε Πανεπιστημιακή σχολή στην Ελλάδα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τους αθλητές του «Diamond Camp» να λαμβάνουν παγκόσμια διάκριση, με τελευταίο παράδειγμα τον μαθητή της σχολής, Παντελή Σαμπροβαλακη, ο οποίος κατάφερε εκτός από την διάκριση που πήρε, να κερδίσει και την άνευ όρων εισαγωγή του σε πανεπιστήμιο!

‘IFMA classes’ λοιπόν και περιμένουμε τα καλύτερα…!!

muay111999
kokn99

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website