Καθημερινά οι εγγραφές για τα ‘Μικρά Διαμάντια’ του Muay Thai! (video)

Καθημερινά οι εγγραφές για τα ‘Μικρά Διαμάντια’ του Muay Thai! (video)

diamond66888

Οι εγγραφές για τα τμήματα των «Mικρών Διαμαντιών» του ‘Diamond Camp’ έχουν ξεκινήσει και αυτή την σεζόν με μεγάλο ενθουσιασμό , ενώ από φέτος εισάγεται και η πρωτοποριακή ιδέα των ‘IFMA Classes’.

Πρόκειται για εξειδικευμένες ώρες κατά τις οποίες οι μαθητές των σχολών διδάσκονται το αγωνιστικό στυλ και την αγωνιστική κουλτούρα που επικρατεί στα Πανελλήνια και Παγκόσμια πρωταθλήματα που διεξάγονται με τους κανονισμούς της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Muaythai, αλλά και της αναγνωρισμένης από την Ολυμπιακή επιτροπή IFMA.

Έτσι προσφέρουν στους μαθητές τους την μέγιστη δυνατή εκπαίδευση κάτω από τις καλύτερες ρεαλιστικές συνθήκες με απώτερο σκοπό και στόχο οι μαθητές τους να μπορούν αποτελεσματικότερα να διεκδικήσουν διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος στο αγωνιστικό στυλ του αθλήματος του Muaythai και συνάμα να κερδίσουν μόρια ή και την άνευ εξετάσεων εισαγωγή τους σε οποιαδήποτε Πανεπιστημιακή σχολή στην Ελλάδα!

Η ανακοίνωση του Συλλόγου του Παύλου Καπώνη έχει ως εξής:

«Ότι σημαντικότερο για εμάς είναι η σωστή εκμάθηση του αθλήματος στην παιδική ηλικία. Με το Muaythai πλέον αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Ολυμπιακό άθλημα θέτουμε τις βάσεις για κάτι πολύ δυνατό.

Ελάτε στο χώρο μας να μας γνωρίσετε, να δώσετε την ευκαιρία στο παιδί σας να δοκιμάσει ένα μάθημα με την ομάδα μας.

Muaythai στο Diamond Camp – Αθλητισμός , Πειθαρχεία , Αυτοάμυνα , Αυτοεκτίμηση

Προπόνηση με τα Μικρά μας Διαμαντάκια.. κάθε Δευτέρα,Τετάρτη και Παρασκευή 18:00 με 19:00 στο Diamond Camp.

Εγγραφές Καθημερινά !

Πληροφορίες, τηλ. : 210 9618589 »

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website